Ahad, 12 Ogos 2012

Heli dan Kereta Control dan....

  





Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang sudi mengunjungi blog saya ini..Saya pasti!!
kebanyakannya dikalangan kamu yg membuka blog ini pasti ingin mengetahui tentang permainan kegemaran
kamu semua kan..Semua orang nak benda yang dia minat,dan semua orang nak beli dengan harga yang murah dan berkualiti..BETUL..?sudah semestinye la kan...jadi tujuan saya disini untuk memberi peluang pada anda untuk mendapatkan permainan idaman anda dengan harga yang murah.."yela tu,cakap je murah padahal harga macam tu jugak"..anda tahu ke harga saya lebih kurang dengan kedai2 yg ada..? "entah2 barang ciplak kot"...hahahaha...takkkkk,biar saya terangkan.asalnya saya adalah seorang pekerja disebuah syarikat barangan permainan yang dimana mereka membuat sendiri barangan2 tersebut..daripada heli control,kreta control,kereta dan moto mini elektrik untuk kanak2 sehinggalah mainan yang kecil2..jadi sebagai seorang pekerja buat apa nak makan gaji jer kalau dah big bos bgi greenlight untuk menambahkan pendapatan..ya,bos saya!hehe..dia memang seorang yang memahami dan bertolak ansur dalam semua hal..yela,gaji pokok untuk staff kedai mainan berapa la sangat.ratus je xde ribu..cukup ke untuk zaman sekarang..?mestilah tak kann..Jadi saya mengambil peluang nie untuk menjual barang dengan harga yang lebih murah mengikut harga staff yg diberi diskaun oleh syarikat..untung banyak..?memang x lah..tpi cukup la untuk saya survive kehidupan seharian saya bersama isteri dan anak2 tersayang.tipu la kalau saya kata x untung,tpi x banyak..tapi bukan saya untungkan diri saya saja,anda semua pun untung sbb dapat harga yg lebih murah dari kedai,padahal barang yg dijual pun datang dari kedai jugak..Heyy..nak tau sesuatu tak..?Barang mainan nie kalau kita beli kat kedai mahal macam mana pun,xde nye depa nak bagi waranty kat korang..sehari dua ada problem maybe leh klim sbb baru beli.pastu mmg xla..so,jgn ingat sy jual nie ade problem sy akan lepas tangan..yela,nama pun keje kedai mainan..malu la kalau x reti nak repair or detect ape2 yang rosak..so,rasenye beli kat mana lebih untung..?KEDAI-mahal dan xde waranty SAYA-murah but bukan bgi waranty tpi kalau ada masalah boleh la sy tengok2kan..lagipun kalau korang punya mainan dah rosak n hantar kat kedai,benda x rosak pun die kate rosak sebab nak suh kite kuar duit jugak..betul takkk..?ok..biar saya bagitahu pula apa yang saya jual dan apa yang tak..antara mainan yang saya jual ialah KERETA MINI ELEKTRONIK (CAS)
MOTO MINI ELEKTRONIK (CAS)
REMOTE CONTROL HELIKOPTER (3.5 CHNL DAN 4 CHNL)
REMOTE CONTROL CAR
itu jer...ok,macam mana nak tau murah ke x..?bagi korang yang tengah cari mana2 toys yg saya senaraikan di atas boleh hantarkan email kepada saya di toys2surve@gmail.com atau hubungi saya di nombor
012-5479799 (RIZAL)..korang boleh tanya ape je korang nak tanye..opss!jangan marah kalau saya x angkat call masa siang ye..yela,kan saya cakap tdi..saya juga adalah seorang pekerja makan gaji yang baru berjinak2 dengan dunia perniagaan nie..but,korang boleh sent sms kat saya dan saya akan membalas semua sms yg ditanya atau saya akan hubungi anda semula.options kedua..korang boleh datang sendiri dikedai tempat saya bekerja di ipoh (LEH CALL DULU TANYA ALAMAT OR SMS) dan tengok barang2 yang korang cari..bila dah berminat korang boleh tunjuk pada saya dan saya akan menghantar sendiri barang itu pada anda mengikut tempat yang dijanjikan.kalau korang nak beli terus kat kedai tu pun boleh je tpi jangan nak terkejut beruk lak dengan harga die..kan saya dah cakap saya jual barang original..kat kedai mesti la mahal..so,kalau nak benda yang sama just tunjuk yg mana 1 dan jumpa kat luar untuk diskaun ok..selain tu saya buka table di pasar2 malam sekitar ipo,chemor..bagi yg dduk luar dari ipoh dan tak dapat datang tu xpe,kita boleh berurusan melalui phone dan mms..kalau ada ym lagi bagus.sesuai kalau nak tengok demo..hehe..ok la,sekian dulu dari saya dan dibawah saya sertakan gambar2 contoh barang2 yang saya jual..dan akhir kata dari saya setinggi terima kasih diucapkan kepada pembaca2 yang sudi melawat blog saya dan ribuan maaf dipohon jika ada terkasar bahasa dandiharap semua mendapat manfaat dalam utusan saya ini..sekian....

8 ulasan:

  1. kalau duduk pineng camne nak dapatkan barang nie yer. .?dan xde ker design lain untuk mini car letrik tu..?pink ker. .?

    BalasPadam
  2. salam..ok,bgi yg dduk diluar kwasan ipoh boleh dapatkan harga borong ttapi cas untuk pospaid akan dikenakan.warna dan design ade macam2..kalau nak tengok boleh add saya di facebook..
    => rizal toysbiz
    kalau nak 3g atau ym pun boleh untuk discustion n buat pilihan.. ;)

    BalasPadam
  3. salam bro rizal saye tak dapat nak add tuan atas privacy setting tuan gunekan jadi tlong add saye. saye mencari spare part RC utk anak.

    add saye di FB https://www.facebook.com/KidZechs

    BalasPadam
  4. Salam en.rizal.. saya nak tnye.. u still jual lagi ker permainan kanak2 tu ? saya nak tnye harge kalau saya nak beli kereta mainan bateri..untuk kanak2 umur 4 tahun. berape ea ? boleyh YM saya di email asyaafarah@yahoo.com

    BalasPadam
  5. Salam bro rizal. Saya nak cari rc nitro car..berapa harga yang memadai..sebab baru je nak main..kalau prodak dari cina macm ner ok tak.atau ada cadangan bernas bro..

    BalasPadam
  6. Salam, saya nak cari kereta control yg murah2. Ada tak?

    BalasPadam
  7. Salam...saya nk tanya rega moto elektrik tuh....postage ke sarawak brp ek...boleh inbox or add fb saya hassanahbojeng....tq

    BalasPadam
  8. Asallamuallaikum en rizal boleh x sy nk daptkn harga tamiya ta05,mohon pm kt diandrasyahairi@gmail.com

    BalasPadam